EXPERTISES

Ik werk met pakketten waarbij verschillende onderdelen van jouw financiële administratie aan bod komen. Iedere ondernemer of bedrijf is anders, en dus is ieder pakket helemaal op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Welke werkzaamheden wil jij graag uitbesteden?

Wil je graag een ‘standaard’ pakket of heb je specifieke wensen of taken? Neem gerust contact met me op om jouw behoeften door te spreken. Doordat ik mijn werkzaamheden altijd helemaal op jouw wensen en doelen afstem, is vrijwel alles mogelijk.

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen!

Neem contact op
ADMINISTRATIE

Laat mij jouw administratie uit handen nemen en verwerken in een boekhoudpakket

Als ondernemer ben je altijd druk.

Wanneer je niet zelf de administratie wilt voeren, kan ik dat voor je uit handen nemen en overzichtelijk verwerken in een boekhoudpakket.
Ik verzorg en controleer het boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties en aanvullende boekingen, zodat je in het boekhoudpakket niet alleen kunt zien hoeveel winst je hebt gemaakt, maar ook heel duidelijk waaraan je je geld hebt uitgegeven.

Wil jij liever zelf de administratie voeren en zoek je iemand die je daarbij helpt en aanstuurt?

Ook daarmee kan ik je helpen.

Ik kan bijvoorbeeld per kwartaal jouw administratie controleren en indien nodig aanpassen, zodat je zeker weet dat de BTW-aangifte klopt.

Met mijn feedback en tips kun je jouw administratie verbeteren zodat er uiteindelijk geen correctieboekingen meer nodig zijn. Dit geeft jou een goed inzicht in je cijfers en kost uiteindelijk minder doordat er minder verbeterd hoeft te worden.

Dat bespaart niet alleen veel tijd, maar ook veel onnodige energie!

LOONADMINISTRATIE

Ik verzorg je loonadministratie en de verloning van je medewerkers

Ik zorg dat de loonstroken, loonheffingen en pensioenopgaven in orde zijn en adviseer je over de financiën rondom je personeel. Vraag jij je bijvoorbeeld af wat de haalbaarheid is van het aannemen van personeel?
Wil je weten welke personele opties je hebt?

Ik zorg voor nauwkeurige doorrekeningen en een praktisch, transparant en toegankelijk advies.

BELASTINGADVIES

Belasting betalen is niet leuk, maar het hoort er als ondernemer wel bij.

Het benutten van fiscaal gunstige opties en aftrekposten kan jou als ondernemer heel erg veel geld opleveren, maar er zijn zoveel regels die ook steeds veranderen. Jij, als ondernemer, wil je vooral kunnen bezighouden met de dingen waar jij goed in bent en niet alle belastingregels hoeven uitpluizen. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van alle veranderingen. Hierdoor kan ik jou helpen met heldere overzichten en praktisch advies. Ik bekijk fiscale consequenties van te nemen stappen binnen je bedrijf en zorg voor een goede financiële planning voor de toekomst.

JAARREKENINGEN

Heb jij een jaarrekening nodig?

Ik zorg voor een digitaal rapport dat je kunt gebruiken voor de aangifte inkomstenbelasting of voor een externe partij. Fiscaal kleed ik dit zo gunstig mogelijk in en ik adviseer wat voor jou het meest handig is. Als het nodig is, deponeer ik de jaarrekening ook voor je. </p?

DOELGERICHT FINANCIEEL PLAN

Bereik je zakelijke doelen met een financieel plan

Als ondernemer kun je zo druk zijn met je bedrijf dat je bijna niet toekomt aan het inzicht in je financiën, het stellen van doelen en stappen zetten om die te halen. Ik help je hierbij.
Ik geef op een toegankelijke manier inzicht in waar je nu staat, zorg voor prognoses en adviseer over investeringen en sparen. Ik maak samen met je een begroting, stel doelen vast en check of die gehaald worden. Zo kun je niet alleen je bedrijf runnen, maar ook echt groeien.
Als je duidelijk weet wat je doel is, dan kun je daar gericht naartoe werken. Je kunt betere beslissingen nemen omdat je weet of je keuze bijdraagt aan de groei van jouw onderneming en het behalen van jouw doel.

BELASTING AANGIFTEN

Iedere ondernemer heeft er mee te maken.

Belastingaangiften!

Zie jij er elk kwartaal weer als een berg tegen de BTW-aangifte op of voel je je onzeker of je de BTW-aangifte wel goed invult? Wanneer de administratie is bijgewerkt, is de BTW-aangifte zo gegaan.
Ik help je door structuur aan te brengen in de administratie en zorg ervoor dat de administratie is bijgewerkt. Wanneer je zelf de administratie verwerkt, controleer ik per kwartaal de administratie zodat de BTW-aangifte klopt.

Het is elk jaar weer zo’n klus: de aangifte inkomstenbelasting. Ik neem het werk voor je uit handen door de aangifte inkomstenbelasting aan de hand van de opgestelde jaarrekening of de uitdraai uit de administratie in te vullen. Daarbij zorg ik voor optimalisatie van de aftrekposten en de beste verdeling.

Aangifte vennootschapsbelasting

Voor een B.V. kan ik de ook de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Ik ben als belastingadviseur gespecialiseerd in inkomsten, btw, en vennootschapsbelastingen.