WINST

Ik vind het belangrijk dat jij, als ondernemer, weet hoe je er financieel voorstaat én dat je bedrijf winst maakt. Zonder winst heb je immers alleen maar een leuke hobby en geen bedrijf dat voor jou kan zorgen.

De winst die jij genereert met je bedrijf zal je naar alle waarschijnlijk nodig hebben om van te leven, maar hoe mooi is het wanneer je meer winst maakt dan dat je nodig hebt om in je dagelijkse kosten te voorzien. Dat je genoeg winst maakt om te sparen voor iets wat je écht graag wilt, bijvoorbeeld een mooie rondreis of een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Of misschien is jouw doel juist om wat minder werken en wil je weten hoeveel omzet je minimaal moet halen om genoeg te verdienen.
Met mijn Doelgericht Financieel Plan format kunnen we dit gemakkelijk uitrekenen.

Administratiekantoor Woerden

DOELGERICHT FINANCIEEL PLAN

Om te bepalen of jouw bedrijf winst maakt én om er zeker van te zijn dat dit genoeg winst is voor jou om blij van te worden, heb ik een Doelgericht Financieel Plan format. Waarin we in een dagdeel alles door kunnen nemen.

Met deze format kunnen we eenvoudig berekenen óf je bedrijf wel winst maakt én hoeveel je daar nou van overhoudt nadat alle belastingen en vaste lasten betaald zijn.

Ben jij op zoek naar structuur en om jouw huidige situatie te schetsen én realistische doelen te stellen? Dan is mijn Doelgericht Financieel Plan voor jou. Lees meer over deze werkwijze of maak gelijk een afspraak.

VRAAG JOUW FINANCIEEL PLAN AAN

De kosten zijn 795,- per dagdeel. 

[contact-form-7 id=”10″]

Laatste Nieuws

Volg mijn laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na of

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet aan