Geen u maar jij

Voel jij ook een afstand als mensen je met U aanspreken? Dat willen wij niet. Toegankelijk, dat is één van de kernwaarden van A-line Finance. Wij vinden het belangrijk dat wij toegankelijk zijn voor iedereen. Dat uit zich in laagdrempelig, persoonlijk contact en een informele manier waarop wij met elkaar omgaan. Geen ge-u dus. Wij willen graag naast jou, de ondernemer, staan en je helpen om met vertrouwen te ondernemen zodat je steeds een stapje dichter bij jouw doelen komt en een bedrijf kunt bouwen dat past bij jou. Wij weten dat elke ondernemer en elk bedrijf anders is. Iedereen heeft zijn eigen talenten en veel ondernemers zijn geen boekhouder. Wij bij A-line Finance kunnen ook niet alles. Wij zijn erg blij dat wij bijvoorbeeld onze ICT en het beheer van de website kunnen uitbesteden. Gelukkig zijn er mensen die daar weer erg goed in zijn.

Werkwijze

Misschien vind jij de financiën en administratie ingewikkeld en ga je je daardoor onzeker voelen en twijfelen of je wel de juiste keuzes maakt? Dat is heel normaal. Maar niet nodig. Met de juiste mensen naast je, kun jij de cijfers van jouw bedrijf die je nodig hebt, ook leren begrijpen. En misschien heb je gewoon echt niets met cijfers, dat kan ook. Stel ons gewoon je vraag en wij zullen proberen om in gewone mensentaal een antwoord te geven.

Wij, bij A-line Finance, willen je graag ontzorgen op het gebied van financiën en administratie.

Passen wij bij elkaar?


Wij worden blij van ondernemers die hun administratie serieus nemen. Die samen met ons willen werken aan een zo efficiënt mogelijke administratie zodat die basis staat als een huis. Als je nog meer inzicht wilt of groeiplannen hebt, dan helpen wij je graag verder met onze aanvullende diensten. Maar misschien is jouw bedrijf al goed zoals het is en zoek je iemand voor alleen de administratie en belastingaangiften. Dat is allemaal prima.

Onze klanten zijn vooral zzp’ers tot kleine ondernemingen met maximaal ca. 10 man personeel in diverse sectoren. Wij werken voor eenmanszaken, vof’s, maatschappen en B.V.’s. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze houden van informeel contact, zijn positief ingesteld, denken in mogelijkheden en zijn open-minded.

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek om te bepalen of we wel een goede match zijn. Is er een klik en kunnen wij jou ook echt helpen? Als dat zo is maken wij een voorstel op maat voor jou. Wil je veel zelf doen of wil je graag de hele financiële administratie uit handen geven? Wil je alleen de administratieve basis op orde hebben of wil je ook graag écht meer uit je bedrijf halen en bijvoorbeeld een dag aan de slag met jouw doelgericht Plan of samenwerken in een winsttraject? Er is veel mogelijk en dat bespreken wij graag met je.

Waar je ook voor kiest: wij denken proactief mee, zijn praktisch en toegankelijk en adviseren op en manier waar jij echt verder mee komt.

Plan een kennismakingsgesprek

LOSSE OPDRACHTEN

Heb je een losse opdracht die je door mij wilt laten uitvoeren? Bijvoorbeeld een assessment, een prognose of een jaarrekening?
Dat kan! Neem contact met me op voor meer informatie.

 

Boekhoudprogramma’s

Er zijn heel veel verschillende boekhoudprogramma’s in omloop. In de basis doen ze bijna allemaal hetzelfde, maar er zijn natuurlijk toch verschillen. Wij werken zelf veel met E-boekhouden.nl en Moneybird. Wil je meer weten over boekhoudprogramma’s en wat je er mee kunt? Kijk dan een op deze speciale pagina boekhoudprogramma.

Daarop vertellen wij je ook nog meer over E-boekhouden, MoneyBird en andere programma’s waar wij mee werken.

 

Profit First

Ik ben Profit First Professional en kan jou met deze methode helpen om echt (meer) winst te maken met je bedrijf. 

 

Waarom Profit First?

Met Profit First krijg je op een leuke, makkelijke en praktische manier meer grip op cijfers, rust en inzicht.
Meer over Profit First >

Laatste Nieuws

Volg mijn laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet