ABONNEMENT OP MAAT

Ik verzorg jouw administratie helemaal op maat. Wat wil jij uitbesteden en wat wil je zelf blijven doen? Ik kan je compleet ontzorgen door al jouw administratie uit handen te nemen, maar ik kan je bijvoorbeeld ook helpen om juist zelf grip op je administratie te krijgen. Ik leer je hoe je zelf een boekhouding voert en de cijfers begrijpt.

Aan de hand van jouw behoefte maak ik een offerte per maand. Waar je ook voor kiest: ik denk proactief mee, ik ben praktisch en toegankelijk en adviseer op een manier waar jij echt mee verder komt.

Bekijk de tarieven

BOEKHOUDPROGRAMMA

Ik werk met het boekhoudprogramma dat jij voor jouw bedrijf hebt uitgekozen.
Moet je het programma nog kiezen? Dan kan ik het programma ‘E-boekhouden’ aanraden.
Dit is een programma waarin ik ben gespecialiseerd en hierin krijg je gemakkelijk een helder inzicht in jouw financiën.
Met dit programma kunnen we samen de administratie volledig digitaal gaan voeren. Met een app kunnen de bonnen gescand worden, je digitale facturen kunnen rechtstreeks gemaild worden, je kunt factureren vanuit dit pakket en de bankmutaties worden automatisch ingelezen.

LOSSE OPDRACHTEN

Heb je een losse opdracht die je door mij wilt laten uitvoeren? Bijvoorbeeld een assessment, een prognose of een jaarrekening?
Dat kan! Neem contact met me op voor meer informatie.

Contact opnemen

PROFIT FIRST

Ik ben Profit First Professional en kan jou met deze methode helpen om echt (meer) winst te maken met je bedrijf. Met profit First krijg je op een leuke, makkelijke en praktische manier meer grip op cijfers, rust en inzicht. Meer over Profit First lees je op de speciale pagina.

Over Profit First