Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Word jij onze nieuwe assistent-accountant / boekhouder die cijfers leuk weet te maken voor onze klanten?

 

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie op de juiste plek liggen? Wanneer de aangifte inkomstenbelasting geen verrassing is voor de klant omdat jij gedurende het jaar hier al regelmatig contact over hebt gehad met een ondernemer? Praat jij ook liever in ‘gewone mensentaal’? Wil je jouw werk vrij kunnen indelen en werken waar en wanneer het jou uitkomt, omdat je misschien schoolgaande kinderen hebt, mantelzorger bent of gewoon geniet van een stukje vrijheid?

 

Zeg je nu enthousiast JA, DAT WIL IK! Kom dan eens met ons praten.

 

A-line Finance is één van de eerste Profit-First gecertificeerde administratie- en belastingadvieskantoren in Nederland. We zijn dus geen ‘gewone’ boekhouder maar Winstadviseur van onze klanten. En winst bestaat niet alleen uit geld, maar kan ook winst in tijd zijn.

De administratie en de aangiften vormen het fundament van onze dienstverlening. Van daaruit helpen wij de ondernemer keuzes maken. Keuzes waarmee hij kan groeien of misschien juist keuzes waardoor hij zijn tijd anders gaat verdelen. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun financiën omdat ze altijd weten hoe ze ervoor staan en samen met de ondernemer maken wij cijfers leuk!

Onze klanten zijn heel divers en komen uit verschillende vakgebieden. Het zijn voornamelijk zzp-ers en bedrijven tot ca. 10 man personeel.

Wij zijn op zoek naar iemand die wil bijdragen aan onze eigen groei:

 

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;

 • Verwerken van financiële administraties
 • Controleren van financiële administraties die onze klanten zelf geboekt hebben
 • Opstellen van tussentijdse verslagen
 • BTW-aangiften verzorgen
 • Voorbereiden jaarstukken en fiscale aangiften
 • Diverse administratieve werkzaamheden

 

Kortom, een afwisselende functie waarbij je jezelf steeds verder kunt ontwikkelen in het begeleiden van onze klanten. Hierdoor leer je de ondernemer goed kennen en zo kun je, samen met ons team, hem of haar van goed advies voorzien.

En beheers je nog niet alles, geen probleem. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

Verder is het belangrijk dat je dingen simpel kunt uitleggen en een klantvriendelijk instelling hebt.  We zijn een informeel kantoor en de lijnen onderling en met de klanten zijn kort: geen u maar jij. In deze functie ga je zelfstandig aan de slag met de werkzaamheden. Dat kan op ons kantoor in Woerden, maar het is ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken. Daardoor is het ook mogelijk om te werken wanneer het jou uitkomt en de uren zo te verdelen dat dit goed te combineren is met bijvoorbeeld een gezin of mantelzorg.

Op dit moment bestaat ons team uit twee personen. We zijn een groeiend kantoor en daardoor volop in ontwikkeling. Meedenken over werkprocessen en -systemen wordt ook erg gewaardeerd.

 

Naast dat wij wat van jou vragen hebben wij o.a. het volgende te bieden:

 • Flexibele organisatie (flexibele dagindeling en deels thuiswerken is mogelijk)
 • Prettige werksfeer in een informeel klein bedrijf
 • Door- en meegroeimogelijkheden
 • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband)
 • Bonusregeling

 

Krijg je al zin om aan de slag te gaan?

Stuur een e-mail naar aline@a-linefinance.nl met naast de basisgegevens (naam, geboortedatum, opleiding en werkervaring), jouw motivatie met daarin o.a. jouw antwoord op de volgende vragen:

 

Wat vind je het leukste aan je vak?

Waarom ben je zelf geen ondernemer?

Wat in deze vacature spreekt jou het meeste aan?

 

En, om je een beetje te leren kennen: wat zijn volgens jou de 3 beste films, boeken of artiesten?

Allemaal mag ook!

 

Je krijgt binnen twee weken een reactie.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.