PROFIT FIRST

Profit First is een leuk, praktisch en simpel systeem. Door alleen maar naar je verschillende banksaldi te kijken, weet je hoe je er financieel voorstaat. Daardoor kun je de juiste keuzes maken zodat je meer winst overhoudt. Met behulp van Profit First krijg je zélf overzicht en grip op je financiële situatie. En dat geeft rust.

Herken jij dit ook?

 • Mijn bedrijf loopt goed, maar waarom blijft er toch altijd zo weinig over?
 • Hoeveel BTW moet ik nog betalen?
 • Hoeveel inkomstenbelasting moet ik betalen en heb ik wel genoeg gespaard om dat te kunnen betalen?
 • Hoeveel salaris kan ik opnemen? En wat is eigenlijk een reëel salaris?
 • Waarom zijn die financiële overzichten zo ingewikkeld?

Simpel, makkelijk, doeltreffend.

Hoe fijn zou het zijn als je in één oogopslag kunt zien dat er voldoende geld gereserveerd is voor elk doel. En ook nog een buffer voor wanneer je wat minder omzet maakt of onverwachte kosten hebt.

Dat kan met Profit First en wij kunnen je daarmee helpen! Als gecertificeerd Master Profit First Professional zijn wij opgeleid in deze geweldige methode. Wij begeleiden ondernemers zoals jij om meer inzicht en rust te krijgen in hun financïen zodat ze betere keuzes kunnen maken en daardoor meer winst.

Laten we samen werken aan jouw winst!

Neem contact op

Echte winst

Profit First is de eerste, praktische methode die je als ondernemer helpt om échte winst te maken, terwijl het aansluit bij je natuurlijke gedrag. Profit First stelt winst voorop. Dat betekent natuurlijk niet dat je jouw crediteuren niet meer hoeft te betalen. Ook betekent het niet dat alles alleen om geld draait. Je gaat alleen op een andere manier naar geld kijken en daardoor neem je bewustere beslissingen. Zodat je naast een goedlopend bedrijf ook altijd winst maakt. Echte winst in de vorm van geld op je bankrekening.

Modern of toch stiekem ouderwets?

Profit First is eigenlijk een ouderwets systeem in een modern jasje. Mijn oma verdeelde haar geld in potjes met verschillende doelen. Hiervoor had zij een speciaal spaarblik. Met Profit First verdelen we de ontvangsten ook over verschillende potjes, maar dan niet in een spaarblik, maar op verschillende bankrekeningen. Je hebt bankrekeningen voor de ontvangsten, de kosten, de belastingen, salaris en winst. Zo is er altijd genoeg geld gereserveerd om deze posten te betalen.

Je dromen en doelen zijn dichterbij dan je denkt

Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van het jaar overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt! En met deze winst komen je doelen en dromen dichterbij. Deze doelen zullen voor iedereen anders zijn, maar uiteindelijk heb je voor elk doel wel geld nodig. Ook wanneer je minder wilt werken, zal er voldoende geld moeten binnenkomen.

Samen gaan we bekijken hoe we jouw doelen en dromen kunnen realiseren. Dit doen we vaak tijdens een dagdeel ‘Doelgericht Plan’.

Resultaten, nu wordt het leuk.

Waar een boekhouding alleen maar registreert wat er al gebeurd is, kijk je met Profit First naar de toekomst, waar wil jij naartoe? Het gaat dus niet alleen om het verdelen van geld over verschillende bankrekeningen, maar over het werken aan wat voor jou belangrijk is! Dat maakt deze methode zo waardevol.

Door te zorgen voor een goed lopende administratie in combinatie met Profit First zorgen wij ervoor dat jij financiële rust en overzicht krijgt, daardoor betere keuzes kunt maken en ga je zowel je zakelijke als privé dromen en doelen realiseren!

Wil jij dit ook?

 • Winst maken bij iedere factuur die betaald wordt
 • Jezelf iedere maand een fijn salaris uitbetalen
 • Voldoende geld gereserveerd hebben voor de belastingen
 • Op een leuke en praktische manier je financiën managen
 • Geen ingewikkelde overzichten of termen
 • De juiste keuzes maken
 • Werken aan je dromen en doelen

Dan is Profit First echt iets voor jou!

 

DOWNLOAD DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN VAN DEZE METHODE

Gecertificeerd Master Profit First Professional

Ik ben Aline Hek, ondernemer sinds 2015. Als gecertificeerd Master Profit First Professional begeleid ik samen met mijn team ondernemers zoals jij om meer inzicht en rust te krijgen in hun financïen zodat ze betere keuzes kunnen maken en daardoor meer winst. Ik gebruik daarbij de geweldige Profit First Methode.

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met het boek Profit First. Ik was meteen enthousiast en ben, als één van de eerste ‘boekhouders’ in Nederland, gecertificeerd Profit First Professional. Sinds 2018 zit ik daarbij ook in het Mastery programma waarbij wij gecoacht worden door Femke Hogema, Mike Michalowics (schrijver van het boek Profit First) en Ron Saharyan (mede-oprichter van Profit First Professionals.)

Laten we samen werken aan jouw winst!

Plan een kennismakingsgesprek

Laatste Nieuws

Volg mijn laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na of

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet aan