EXPERTISES

Wij werken met pakketten en trajecten waarbij verschillende onderdelen van jouw financiële administratie aan bod komen. Iedere ondernemer of bedrijf is anders en heeft andere behoeften, en dus is ieder pakket helemaal op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Welke werkzaamheden wil jij graag uitbesteden?

Wil je graag een ‘standaard’ pakket of heb je specifieke wensen of taken? Neem gerust contact met ons op om jouw behoeften door te spreken. Doordat wij onze werkzaamheden altijd helemaal op jouw wensen en doelen afstem, is vrijwel alles mogelijk.

Wij zijn benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
ADMINISTRATIE

Laat ons jouw administratie uit handen nemen en verwerken in een boekhoudpakket

Als ondernemer ben je altijd druk.

Wanneer je niet zelf de administratie wilt voeren, kunnen wij dat voor je uit handen nemen en overzichtelijk verwerken in een boekhoudpakket.
Wij verzorgen en controleren het boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties en aanvullende boekingen, zodat je in het boekhoudpakket niet alleen kunt zien hoeveel winst je hebt gemaakt, maar ook heel duidelijk waaraan je je geld hebt uitgegeven.

Wil jij liever zelf de administratie voeren en zoek je iemand die je daarbij helpt en aanstuurt?

Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld per kwartaal jouw administratie controleren en indien nodig aanpassen, zodat je zeker weet dat de BTW-aangifte klopt.

Met onze feedback en tips kun je jouw administratie verbeteren zodat er uiteindelijk geen correctieboekingen meer nodig zijn. Dit geeft jou een goed inzicht in je cijfers en kost uiteindelijk minder doordat er minder verbeterd hoeft te worden.

Dat bespaart niet alleen veel tijd, maar ook veel onnodige energie!

Wij verzorgen de loonadministratie en de verloning van je medewerkers

Wij zorgen dat de loonstroken, loonheffingen en pensioenopgaven in orde zijn en adviseren je over de financiën rondom je personeel. Vraag jij je bijvoorbeeld af wat de haalbaarheid is van het aannemen van personeel?
Wil je weten welke personele opties je hebt?

Wij zorgen voor nauwkeurige doorrekeningen en een praktisch, transparant en toegankelijk advies.

Belasting betalen is niet leuk, maar het hoort er als ondernemer wel bij.

Het benutten van fiscaal gunstige opties en aftrekposten kan jou als ondernemer heel erg veel geld opleveren, maar er zijn zoveel regels die ook steeds veranderen. Jij, als ondernemer, wil je vooral kunnen bezighouden met de dingen waar jij goed in bent en niet alle belastingregels hoeven uitpluizen. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van alle veranderingen. Hierdoor kunnen wij jou helpen met heldere overzichten en praktisch advies. Wij bekijken fiscale consequenties van te nemen stappen binnen je bedrijf en zorg voor een goede financiële planning voor de toekomst.

Heb jij een jaarrekening nodig?

Wij zorgen voor een digitaal rapport dat je kunt gebruiken voor de aangifte inkomstenbelasting of voor een externe partij. Bij het samenstellen van de jaarrekening bekijken wij ook de fiscale mogelijkheden en aandachtspunten. Wij adviseren wat voor jou het meest handig en voordleig is. Als het nodig is, deponeren wij de jaarrekening ook voor je. 

Bereik je zakelijke doelen met een financieel plan

Als ondernemer kun je zo druk zijn met je bedrijf dat je bijna niet toekomt aan het inzicht in je financiën, het stellen van doelen en stappen zetten om die te halen. Wij helpen je hierbij.
Wij geven op een toegankelijke manier inzicht in waar je nu staat, zorgen voor prognoses en adviseren over investeringen en besparingen. Wij maken samen met je een doelgericht plan (een soort begroting, maar dan uitgebreider en leuker), stellen doelen vast en checken of die gehaald worden. Zo kun je niet alleen je bedrijf runnen, maar ook echt groeien.
Als je duidelijk weet wat je doel is, dan kun je daar gericht naartoe werken. Je kunt betere beslissingen nemen omdat je weet of je keuze bijdraagt aan de groei van jouw onderneming en het behalen van jouw doel. En dat hoeft natuurlijk niet alleen te gaan om geld. Je kunt ook winst halen in tijd. Want als jij weet hoeveel je netto nu écht verdient met je plannen, kun je ook de keuze maken om minder te werken als je daarmee genoeg verdient.

Iedere ondernemer heeft er mee te maken.

Belastingaangiften!

Zie jij er elk kwartaal weer als een berg tegen de BTW-aangifte op of voel je je onzeker of je de BTW-aangifte wel goed invult? Wanneer de administratie is bijgewerkt, is de BTW-aangifte zo gegaan.
Wij helpen je door structuur aan te brengen in de administratie en zorgen ervoor dat de administratie is bijgewerkt. Wanneer je zelf de administratie verwerkt, controleren wij per kwartaal de administratie zodat de BTW-aangifte klopt.

Het is elk jaar weer zo’n klus: de aangifte inkomstenbelasting. Wij nemen het werk voor je uit handen door de aangifte inkomstenbelasting aan de hand van de opgestelde jaarrekening of de uitdraai uit de administratie in te vullen. Daarbij zorgen wij voor optimalisatie van de aftrekposten en de beste verdeling.

Aangifte vennootschapsbelasting

Voor een B.V. kunnen wij ook de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Aline is als belastingadviseur gespecialiseerd in inkomsten-, btw-, en vennootschapsbelastingen.

Laatste Nieuws

Volg mijn laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet