OVER ALINE

Ik ben Aline en ik werk ruim 20 jaar als boekhouder, winstadviseur, belastingadviseur en financiële coach. Ik ben aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en Profit First Professionals. Om een betere balans te krijgen tussen mijn werk en mijn gezin én omdat ik zag dat ik als zelfstandige andere ondernemers beter kon helpen, heb ik in 2015 de stap genomen om mijn baan op te zeggen en als zelfstandige verder te gaan.

Doordat ik zelf ook zelfstandig ondernemer ben, weet ik goed waar een ondernemer tegenaan loopt. Ook ik heb soms belangrijkere dingen te doen dan mijn administratie bijwerken. Daarom vind ik het een uitdaging om er bij mezelf én bij mijn klanten voor te zorgen dat de administratie zo weinig mogelijk tijd kost.

In tegenstelling tot veel ondernemers vind ik het juist leuk om van al die losse puzzelstukken zoals bonnen, facturen, bankafschriften en fiscale regels een mooi compleet plaatje te maken. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In 2018 heb ik de opleiding tot Profit First Professional afgerond en sindsdien ben ik ook Mastery Member. Ik word gecoached door Femke Hogema. Alles wat ik leer kan ik weer doorgeven aan mijn klanten.

Administratiekantoor Woerden

OVER MARIËLLE

Vanaf 2001 ben ik werkzaam in de financiële administratie. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik in april 2020 de overstap gemaakt naar A-line Finance. Om op die manier niet meer alleen één soort administratie te voeren, maar juist alle verschillende facetten van de administratie te leren kennen. Een keuze die achteraf, zeker gezien de start tijdens de lockdown, best even lastig was. Maar waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken en controleren van administraties, BTW-aangiften en het voorbereiden van verslagen en jaarstukken. Binnen A-line Finance ben ik ook degene die gespecialiseerd is in de verwerking van de administratie van online ondernemers. Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe we de koppelingen tussen de diverse systemen zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.

MISSIE

Wij geloven dat administratie leuk kan zijn. Maar daar is wel voor nodig dat je echt inzicht hebt in de cijfers, zonder verstrikt te raken in ingewikkelde documenten. Het mag ook zeker niet te veel tijd kosten. Veel boekhouders leveren ellenlange, ingewikkelde rapporten en overzichten af waar ondernemers uiteindelijk weinig mee kunnen. Omdat je niet weet wat je met die rapporten moet, zie je de administratie vanzelf als een vervelende en tijdrovende last. Wij weten zeker dat een ondernemer die op een heldere en toegankelijke manier inzicht krijgt in de cijfers, betere keuzes kan maken en zo aan een onderneming kan bouwen die bijdraagt aan zijn of haar eigen persoonlijke doelen.

VISIE

Wij willen zorgen dat ondernemers goede beslissingen kunnen nemen door zelf helder inzicht te krijgen in de cijfers. Daarom maken wij korte verslagen, denken wij met ze vooruit, stellen doelen en maken samen met de ondernemers duidelijke plannen. Met ons doelgerichte plan trigger ik jou om een duidelijke weg te kiezen voor je bedrijf. Wij werken daarbij op een informele, laagdrempelige manier en kijken naar jouw behoeften. Bij ons wordt je administratie niet ingewikkelder dan nodig, maar krijg je juist vertrouwen in jezelf als ondernemer omdat je helder inzicht hebt in de cijfers. Zo worden financiën weer leuk!

FINANCE PROFESSIONAL

Met ons als partner heb een betrouwbare specialist in huis. onze opleidingen en specialisaties zie je hieronder.

Laatste Nieuws

Volg ons laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet