OVER ALINE

Ik ben Aline en ik werk ruim 20 jaar als boekhouder, winstadviseur, belastingadviseur en financiële coach. Ik ben aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en Profit First Professionals. Om een betere balans te krijgen tussen mijn werk en mijn gezin én omdat ik zag dat ik als zelfstandige andere ondernemers beter kon helpen, heb ik in 2015 de stap genomen om mijn baan op te zeggen en als zelfstandige verder te gaan.

Doordat ik zelf ook zelfstandig ondernemer ben, weet ik goed waar een ondernemer tegenaan loopt. Ook ik heb soms belangrijkere dingen te doen dan mijn administratie bijwerken. Daarom vind ik het een uitdaging om er bij mezelf én bij mijn klanten voor te zorgen dat de administratie zo weinig mogelijk tijd kost.

In tegenstelling tot veel ondernemers vind ik het juist leuk om van al die losse puzzelstukken zoals bonnen, facturen, bankafschriften en fiscale regels een mooi compleet plaatje te maken. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In 2018 heb ik de opleiding tot Profit First Professional afgerond en sindsdien ben ik ook Mastery Member. Ik word gecoached door Femke Hogema. Alles wat ik leer kan ik weer doorgeven aan mijn klanten.

Administratiekantoor Woerden

MISSIE

Ik geloof dat administratie leuk kan zijn. Maar daar is wel voor nodig dat je echt inzicht hebt in de cijfers, zonder verstrikt te raken in ingewikkelde documenten. Het mag ook zeker niet te veel tijd kosten. Veel boekhouders leveren ellenlange, ingewikkelde rapporten en overzichten af waar ondernemers uiteindelijk weinig mee kunnen. Omdat je niet weet wat je met die rapporten moet, zie je de administratie vanzelf als een vervelende en tijdrovende last. Ik weet zeker dat een ondernemer die op een heldere en toegankelijke manier inzicht krijgt in de cijfers, getriggerd wordt om te groeien en te ontwikkelen.

VISIE

Ik wil zorgen dat ondernemers goede beslissingen kunnen nemen door zelf helder inzicht te krijgen in de cijfers. Daarom maak ik korte verslagen, denk ik met ze vooruit, stel doelen en maak samen met de ondernemers duidelijke plannen. Met mijn doelgerichte plan trigger ik jou om een duidelijke weg te kiezen voor je bedrijf. Ik werk daarbij op een informele, laagdrempelige manier en kijk naar jouw behoeften. Bij mij wordt je administratie niet ingewikkelder dan nodig, maar krijg je juist vertrouwen in jezelf als ondernemer omdat je helder inzicht hebt in de cijfers. Zo worden financiën weer leuk!

FINANCE PROFESSIONAL

Met mij als partner heb een betrouwbare specialist in huis. Mijn opleidingen en specialisaties zie je hieronder.