Boekhouding

 

Help! De BTW-aangifte moet weer gedaan worden.

O jee, het kwartaal is alweer voorbij. Op het laatste moment moet je nog alle bonnen en facturen bij elkaar zoeken en verwerken in Excel of jouw boekhoudsoftware.

Of misschien houd je wel keurig iedere week de administratie bij, maar moet je je daar wel elke keer weer toe zetten en zou je liever deze tijd besteden aan dingen die je leuker vindt.

Vind jij het leuk en heb jij de tijd om de boekhouding zelf te verwerken in een boekhoudpakket?

Dan is dat mooi en kijk dan eens op deze pagina wat wij voor je kunnen doen.

Maar veel ondernemers die zelf de boekhouding verwerken, zien er toch tegenop. Het kost ze te veel tijd of eigenlijk weten ze niet goed wat ze doen (boekhouden blijft een vak ?)

Vind jij de administratie stiekem ook een rotklus en kijk je er iedere keer weer als een berg tegenop? Misschien is het een idee om de verwerking van de boekhouding dan uit handen te geven aan ons.

Hoe dan?


Wanneer wij de in- en uitgaande facturen en de bankmutaties van jouw bedrijf ontvangen, dan verwerken wij dit in ons boekhoudpakket waar jij ook toegang toe hebt.  Zo heb je zelf altijd overzicht en inzicht en weet je hoe je ervoor staat.

Wanneer wij een bon of factuur missen, vragen wij die direct op zodat je deze vaak nog makkelijk kunt terugvinden. Ook als er dingen zijn waar wij vragen over hebben, kunnen we die gelijkstellen.

Jij weet dan nog wat dit geweest is. Dat is veel fijner dan wanneer je boekhouder bij de jaarcontrole nog vragen gaat stellen over dingen die een jaar geleden gebeurd zijn. Weet jij dan nog waaraan jij toen dat geld hebt uitgegeven of kun je die missende bon nog vinden?

Zo bespaar jij tijd, is de boekhouding altijd bijgewerkt en heb je altijd een goed financieel inzicht.

En géén stress meer omdat de BTW-aangifte nog ingediend moet worden. Daar zorgen wij voor.

Maar dat kost toch veel extra geld?


Dat is maar hoe je het bekijkt. Vaak kost het maar iets meer om de boekhouding volledig uit te besteden. Wanneer wij de administratie verwerken, zit alles meteen goed in het boekhoudpakket en daardoor kosten de controles van de administratie ons minder tijd dan wanneer wij een controle uitvoeren van iemand die zelf de boekhouding heeft verwerkt in een pakket.

Bovendien kun jij die vrijgekomen tijd besteden aan dingen die jouw geld opleveren. Zo levert het uitbesteden van de boekhouding jou misschien juist wel geld op!

Waar je ook voor kiest: wij denken proactief mee, zijn praktisch en toegankelijk en adviseren op en manier waar jij echt verder mee komt.

LOSSE OPDRACHTEN

Heb je een losse opdracht die je door mij wilt laten uitvoeren? Bijvoorbeeld een assessment, een prognose of een jaarrekening?
Dat kan! Neem contact met me op voor meer informatie.

Laatste Nieuws

Volg mijn laatste nieuws en lees handige tips en tricks voor jouw financiële administratie en doelen.

Vijf redenen om van boekhouder over te stappen

Tijd voor verandering. Herken je bovenstaande voorbeelden? Ga dan eens na

Vacature assistent-accountant / winstadviseur

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer alle puzzelstukjes van een administratie

Soorten belastingen

Iedere ondernemer heeft ermee te maken…belastingen. Als ondernemer ontkom je niet