PROFIT FIRST

A-Line Finance is een erkende Profit First Professional. Op deze pagina lees je meer over Profit First en wat dit systeem voor jou oplevert.

Herken jij dit ook?

  • Mijn bedrijf loopt goed, maar toch blijft er altijd zo weinig over.
  • Ik weet niet of ik mijn belastingaanslag wel kan betalen.
  • Ik betaal mezelf bijna of geen salaris.
  • Ik begrijp niets van de financiële overzichten.
  • Ik heb geen grip op cijfers.
Neem contact op

WIL JIJ DIT?

  • Winst maken bij iedere ontvangst.
  • Voldoende geld gereserveerd hebben voor het betalen van je belastingen.
  • Jezelf iedere maand een fijn salaris uitbetalen.
  • Op een praktische en makkelijke manier je financiën managen.
  • Werken aan je financiële doelen.

Dan is Profit First echt wat voor jou!

Profit First is eigenlijk een ouderwets systeem in een modern jasje. Mijn oma verdeelde haar geld in potjes met verschillende doelen. Hiervoor had zij een speciaal spaarblik. Met Profit First verdelen we de ontvangsten ook over verschillende potjes, maar dan niet in een spaarblik, maar op verschillende bankrekeningen. Je hebt bankrekeningen voor de ontvangsten, de kosten, de belastingen, salaris en winst. Zo is er altijd genoeg geld gereserveerd om deze posten te betalen.

DOWNLOAD DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN VAN DEZE METHODE

De Profit First Methode

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstromen te beheren wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt! En met deze winst komen je doelen dichterbij. Deze doelen zullen voor iedereen anders zijn, maar uiteindelijk heb je voor elk doel wel geld nodig. Samen gaan we bekijken hoe we jouw doelen en dromen kunnen realiseren en daar maken we een doelgericht plan voor.

Praktisch

Profit First is de eerste, praktische methode die je als ondernemer echt helpt om winst te maken, terwijl het aansluit bij je natuurlijke gedrag. Het is niet meer nodig om balansen en winst- en verliesrekeningen te lezen om te weten hoe je er financieel voorstaat. Met Profit First kijk je simpelweg naar het saldo op je bankrekeningen! Eigenlijk wat de meeste ondernemers dagelijks doen. Het systeem past zich dus aan, aan jouw natuurlijke gedrag.

Winst

Profit First stelt winst voorop. Dat betekent natuurlijk niet dat je jouw crediteuren niet meer hoeft te betalen. Ook betekent het niet dat alles alleen maar om geld draait. Je gaat alleen op een andere manier naar geld kijken. Zodat je naast een goedlopend bedrijf ook altijd winst maakt. En mét die winst kun je dingen doen die je graag wilt. En elk kwartaal geef je jezelf een winstuitkering waarmee je iets doet om jezelf te belonen omdat je het lef hebt gehad om een eigen onderneming te beginnen!

Rust

Profit First geeft rust en inzicht. En doordat je op een andere manier naar geld kijkt en bewuste beslissingen neemt, maak je meer winst en komen je dromen en doelen dichterbij. Wie wil dat nou niet?

Benieuwd hoe ik je kan helpen volgens de Profit First methode? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op